Post by usntercawebny on Feb 17, 2022 19:34:02 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Gardenscapes ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Gardenscapes IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ افزایش هک کریستال ▞▞▞
▞▞▞ Gardenscapes 2022 version ▞▞▞
من عاشق این بازی هستم، اما به دلیل اینکه نمی توانم روز اول را پشت سر بگذارم به دلیل "به روز رسانی" که هرگز تمام نشده است، به آن 4 ستاره می دهم، به امید اینکه بهتر باشد، دوباره نصب می کنم، اما اگر همین مشکل را داشته باشم، می توانم یک بار دیگر حذف شود
بسیار خوب
بازی همچنان خراب می شود حالا حتی راه اندازی نمی شود. من تمام قدرتم را از دست دادم که بیشتر آنها پول خودم را خرج کردم. در ضمن من دیگه نتونستم از امتیاز بازیم با این بازی استفاده کنم! چه لعنتی؟؟؟؟
می تواند سرگرم کننده باشد به جز طولانی ترین بارگیری که تا به حال دیده ام. قصد دارم کندترین بازی بارگیری را که تا به حال اجرا کرده ام حذف نصب کنم. من پاسخ شما و اطلاعیه های تغییری که انتظار دارم را بررسی خواهم کرد
تنها دلیلی که این بازی را دانلود کردم تبلیغاتی بود که روی گوشیم دیدم. با این حال آنها چیزی کاملا متفاوت را به تصویر کشیدند. وقتی بازی را گرفتم، یک پازل تطبیق معمولی بود، مثل شیرینیکوبی یا هر کدام از آن بازیهای مشابه... اما با یک داستان. هیچ چیز بیشتر. امتیاز کسب می کنید و به دور بعدی ادامه می دهید. شاید بهتر باشد به جای یک بازی کاذب، بیشتر روی کسانی که در تبلیغات هستند تمرکز کنید.
بازی خوب بود اما گران بود زیرا بسیاری از سطوح را نمی توان بدون تقویت کننده تکمیل کرد. من به بازی ادامه دادم اما در سطح 528 بازی هر بار شروع به خراب شدن کرد و تقویت کننده ها و زندگی ها را هدر داد. من دستورالعملها را دنبال کردم و کش را پاک کردم، گوشی و بازی را بهروزرسانی کردم، بارها راهاندازی مجدد کردم و کار نکرد، در نهایت برنامه را حذف نصب و دوباره نصب کردم و حتی بدتر است. بازی یا در حین لود یا بلافاصله بعد از آن خراب می شود. من حتی نمی توانم به صفحه پشتیبانی فنی بروم. این بسیار ناامید کننده است، به خصوص بعد از اینکه هزینه زیادی برای خرید برنامه کرده اید. من شروع آن را توصیه نمی کنم.
Gardenscapes নৈমিত্তিক stwi
بازی عالی برای از بین بردن زمان با کاوش در سطوح جدید... گاهی اوقات می توان فهمید که چگونه می توان یک سطح را شکست داد، در غیر این صورت آرامش بخش و در عین حال خسته کننده است، من از بازی آن در اوقات فراغت خود بسیار لذت می برم.
بازیش خیلی خوبه
بازی سرگرم کننده حتی اگر بازی 3 باشد. ای کاش پازل های مینی بازی و پازل های چالش برانگیز بازی کوچک وجود داشت. من طرفدار مسابقه 3 نیستم، اما من دوست دارم باغ و مینی بازی ها را تزئین کنم و داستان را تماشا کنم. با این حال، غلبه بر سطوح غیرممکن وجود دارد که لذت این بازی را از بین می برد. من دوست ندارم که باشم. روزها یا هفتهها در همان سطح گیر کردهاید. سطوح چالش دشوار هستند، اما اگر از آنها عبور کنید، پاداشهای بزرگی خواهید داشت. تقویت کننده ها و $$ برای پیشرفت. رویدادها خیلی کوتاه هستند. $$(
پس از آخرین بهروزرسانی همچنان کرش میکند، آنها به شما اجازه بازی نمیدهند و از شما میخواهند که یک رمز عبور وارد کنید. آنها همیشه از شما می خواهند که چیزهایی بخرید. وقتی آنها مدام رمز عبور و پول می خواهند، دیگر سرگرم کننده نیست. من از آن زمان این بازی را حذف کردم. ارزشش را ندارد
سرگرم کننده! بازی سرگرم کننده برای گذراندن زمان! متأسفانه، مانند اکثر بازیهای سه بازی، در نهایت سطوح آنقدر سخت میشوند که برای عبور از سطح باید پاورآپها را خریداری کنید، فقط نمیتوانید آنها را در جایی که نیاز دارید قرار دهید. حیف که من $$$ را برای این بازی خرج کرده ام، اما زمانی که بخواهم، نه زمانی که مجبور هستم. زمان حذف و ادامه مطلب است...
امتحان کنم بعد از سه ستاره را اوکی میکنم
من عاشق چالشی هستم که این بازی به من می دهد. این باعث می شود بخواهید ببینید چقدر خوب هستید ❤️ هر چه جلوتر بروید چالش برانگیزتر است، بنابراین باعث می شود که آن چالش را بخواهید تا ببینید آیا می توانید انجام دهید یا خیر. خیلی سخته که بذارمش خیلی خوبه
اصلا به روز نمیشه بعد دوباره میگه به روز کنید تا ۱۴پر میشه باز همونه
IOS 6 و پایین تر( بدون نیاز به جیلبریک).
برخی از سطوح سخت هستند. یکباره اتفاقات زیادی می افتد. شما باید همه چیز را بررسی کنید. اگر خوب بازی کنی هدایایی وجود دارد. من سگ را دوست دارم. جالب است، اما باید گیمر با تجربه تری باشید. مینیگیمها اغلب نمایش داده نمیشوند.
چه اتفاقی برای چرخش خوش شانس افتاد... من به کسانی وابسته هستم که به عبور از تابلوهایی که سخت تر هستند کمک می کنند، لطفاً آن را برگردانید!
بدک نیست
سرگرم کننده ها
خوبه،فقط این صندوق پول باز نمیشه تا ازش استفاده کرد.
دست سازندش دردنکنه عالی
من مطمئناً بیش از 100 بار در یک سطح بازی کردهام و برای یک هفته تلاش کردم تا آن را شکست دهم. من چندین بار از 3 پاور آپ استفاده کردم و باز هم به من اجازه نمی داد برنده شوم. آنها از شما می خواهند که برای عبور از سطوح مختلف به خرج کردن پول در برنامه ادامه دهید. وقتی در همان سطح گیر کردهام و حتی نمیتوانم برای بازی ماهیانه 30 روزه سطح بالاتری داشته باشم، بیش از حد برای قدرتهای این برنامه پرداخت میکنم یا سکه میخرم که در این مرحله پول هدر داده است! ناامید!
Stickman Battle 2021: Stick Fight War Strategi njr
Gardenscapes Santai kppf
اکثراً سرگرم کننده هستند اما برخی از سطوح تقریباً غیرممکن هستند مگر اینکه بوست و سکه خریداری کنید.
من عاشق این بازی هستم و سالهاست که آن را بازی می کنم. همیشه ماجراهای سرگرم کننده جدیدی است که به زمان حساس هستند اما به فردی که کار می کند یا نمی کند زمان می دهد تا جوایز بزرگ را به دست آورد. همچنین لازم نیست برای برنده شدن پولی بپردازید، اما اگر میخواهید چند پاور آپ بخرید، مقرون به صرفه هستند و به همه اجازه میدهند تا بتوانند در بازی ادامه دهند. اینجور بازی ها زیاد نیست. سرگرم کننده و آرامش بخش است 😌. اولین بازی ای که بعد از یک روز سخت و طولانی در محل کار می روم. اگر بازی بیشتری در مورد افرادی مانند این بازی فکر می کرد. 👍👍👍👍👍
سلام وخسته نباشید بازی عالی هست فقط اگه امتیاز وسکه زیاد بشه ممنون میشیم
یه مدت بازی کردم مجبور شدم حذفش کنم حالا هرکاری میکنم میگهاینترنت نداری 😭😭😭کمک کنید لطفا
کاش گزینه های بیشتری بود اگر میتوانستیم در ابتدای پرسشنامه گلها، رنگها، درختان مورد علاقهمان را بسازیم تا در واقع گزینههایی داشته باشیم. همچنین نمی خواهید همیشه آنقدر چیزهایی که بازی می خواهد اضافه کنید. گاهی اوقات کمتر، بیشتر است. برخی از افراد ممکن است کمی ساده بخواهند.
مثل بازی فقط ای کاش میتوانستید وقتی شرایط سخت میشود یک ریست انجام دهید، سطوح پایین میآید پول کسب میکنید و قدرت میگیرید و دوباره به سطوح بالا میروید.
Gardenscapes Nezahtjevne igre jdw
هک بازی و اپلیکیشن های iOS | بدون نیاز به جیلبریک - کامران ...
اینجور بازی هاروارد خیلی دوست دارم اما این مشکل داره
گذر از آن گاهی خیلی سخت است. خیلی روزها این باعث می شود که بازی نکنم. گذراندن روزها در یک سطح سرگرم کننده نیست. غیر از این، من آن را دوست دارم
ممنون از سایت فارسروید که هم مود بازی ها و هم معمولی بازی هارو میزاره و ممنون که آپدیت ها به موقع هستش من بازی گاردن اسکیپس رو از یک سال پیش
پرترفتار نیست
Gardenscapes Jednoduché hry ezln
Gardenscapes – New Acres - ورژن جدیدی از بازی اندروید فوق العاده و جذاب جورچین باغداری توسط شرکت Playrix برای تمام دستگاه هایی که دارای پلتفرم اندروید می
بازی سرگرم کننده و چالش برانگیز که شما را به فکر وا می دارد. من طرفدار "فصل های اضافی" نیستم و برای انجام آنها وقت نمی گذارم. چرخ روزانه به اندازه کافی جایزه بزرگ را ارائه نمی دهد. تقریباً 3000 بازی و من فقط دو بار آن را زده ام.
من برای مدت طولانی، بیش از 4 سال، مناظر باغ بازی می کنم. من هنوز از این بازی بیش از بقیه لذت می برم. من به همان اندازه مناظر خانه را دوست دارم.
من مدت زیادی است که دارم این بازی را انجام می دهم. تنها شکایتی که دارم این است که این بازی مدام باعث می شود که از نو شروع کنم. من بارها از مناطق مختلف عبور کرده ام. خوب است که در مناطق مختلف بازی کنیم.
شما این بازی را تا زمانی که به سطوح بیش از 1000 برسید دوست خواهید داشت. سپس خسته و ناامید خواهید شد زیرا شکست دادن هر سطحی بدون خرج کردن پول بسیار سخت می شود.
فوق العاده سرگرم کننده. به اندازه کافی چالش برانگیز است که من را علاقه مند نگه دارد، و گرافیک زیبا.
سطوح چالش بدون صرف پول غیرممکن است. اگر سطح چالش را از دست بدهید، هر قدرتی که از سگ شکاری گنج یا کلاه جادویی برای شروع یک سطح جدید به دست می آورید، از بین می رود. مایوس کننده است.
بازی مفرح. من حدود یک ماه است که بازی می کنم و هنوز از گذراندن هر سطح لذت می برم.
اوه من نمی توانم بیان کنم که چقدر از حمایت فیا برای بازی خوشحالم. او توانست بازی من را روی گوشی جدیدم بازیابی کند. من سال ها برای ساخت بازی خود وقت گذاشتم و بسیار خوشحالم که آنها توانستند آن را بازیابی کنند.
واقعا برای خیلی مضخرفە، خیلی کم امتیاز میده
عالیه بدجور ادمو درگیر میکنه، از اون بازی هاست که دیگه دوس نداری بیای بیرون
این بازی مورد علاقه من بود اما اکنون یک شوخی کامل است. من نمی توانم هیچ یک از سطوح را بدون نیاز به خرید سکه های بیشتر پشت سر بگذارم. این بازی باید غیرقانونی باشد! اگر خرید نکنید، در هر یک از مسابقات عقب مانده اید.
22/1/16 این بیست و نهمین بار متوالی است که بازی TREASURE HOUND مطرح می شود و بیست و نهمین بار متوالی Treasure Hound به طور کامل ناپدید می شود یا با فشار دادن "Play" بارگذاری نمی شود. TREASURE HOUND یکی از بهترین راه ها برای به دست آوردن تقویت کننده های رایگان است.Gardenscapes یک بازی عالی است، اما این بیست و نهمین بار متوالی است که بازی Treasure Hound از 29 مارس 2021 بارگیری نمیشود که بسیار خستهکننده است و هیچکس از PLAYRIX به پشت میز پشتیبانی خود توجهی نمیکند تا آن را برطرف کند.